hi semua

Nak tanya bila dah masuk week 35 ke atas normal ke bhgn kemaluan rasa macam ngilu n sakit? Huhuhu sekarang dah masuk week 36

39 Các câu trả lời

saya dah 38week...saya baru sekarang rasa ngilu dekat bahagian miss v, nak jalan, nak berdiri...semua rasa ngilu....kaki saya pun dah cepat lenguh sekarang, baru jalan cikit dah sakit

sya pun sama..ngilu .. part paling sakit dia tekan pundi kencing tu adoii rasa nak teberanak ja.. rasa mcm ada jarum yg mencucuk area tu.. tapi skejap² je sakit tu..#37week😁

Saya 36weeks skarang, saya pun macam tu juga sakit pada area tu . Terutama pada pagi bgn tidur. Lepas tu rasa sakit tu berkurang lepas bgn dari katil buat keja sikit2.

Kita sama la. Ni tgh menahan sakit kt ms V. Asal baby gerak je, sakit. Sakit sgt plak tu. Suami siap tanya nk g hospital ke mcmn. Kwn2 bleh advise saya tak?

sy pun dh msuk week 35..tp xdak lg rsa sakit dkt ari2..cuma susah nk tdo mlm..brg kiri salah kanan salah last tido menyandar di kepala katil😅

Sy yang masuk 28minggu pon sakit bahagian bawah tu bila ubah posisi baring. Allah je tahu 😅 nk nanges rase. Nk bNgun lagi la sakit

5y trước

Sya pun sma masuk 28 week agaknya sya lupa 😂 sakit tpi berapa hari jak masuk 30w4d sudak sikit hilang tpi bila jln dah tak larat 🤣

normal tu sis sebab mcm yg dr bgtau saya ,tu sebab baby kita kepala dia dh turun ke bawah jd dia main main menolak kat kawasan tu

Normal.. baby sedang menyesuaikn kepala dia btul2 dilaluan... Persediaan utk baby.. makin dekat due Makin ngilu sis...

Baru baca komen semuaaaa.alhamdulillah dah selamat melahirkan hehehee tq all 😍😍

5y trước

Sya 35w4d sdh rsa mcm sis rsa ni..peritnya rsa hrp2 lh bby shat2 sja..

ya tanda2 biasa puan..moga puan dipermudahkn brsalin dan lahir anak yg sihat 😘