Hai ibu semua..due date sya 18/11

Nak tanya, berapa minggu ye start boleh beli barang baby..saya sekarang 20weeks .. terima kasih #excited 🥰🥰#ingintahu #bantusharing

10 Các câu trả lời

sy skrg 21 week, dah start beli sikit² tilam baby, stroller, set berpantang, car seat kak ipar bg.. tinggal baju baby je ngn set maandian.. lepas raya haji baru beli, nak buat detail scan dulu untuk confirm jantina.. semua beli online, kalau g mall ada brg murah² beli je..

Sy due ptt 8/11 Tp sbb kn sy ada GDM so awal 3 minggu sy bersalin 2 hari lepas sy dh beli semua kecuali katil 😂 Sbb ada kawan sy dia preggy 29weeks dh bersalin 😵‍💫 Tkt gak so janji siap basic apa2 dh ready huhu.. Sy 21weeks now 😊

Due date saya 13/11. Skrng 20w tp dah stsrt beli dah barang. Sbab saya akan berpantang kat sabah nnt my kampung so kena beli awal2 nak kirim ke situ. Sbab gender pun dah tau so senang la.

1y trước

Same la edd

Due sy 2.11. Belum start lagi beli barang. Baru pegi servy2 n listkn barang. Excited tgk barang2 baby. Rambang mataa dibuatnyaa

Due date 15/11 🙋🏻‍♀️. X beli byk lg. Bru beli pakaian. Yg lain2 dh survey tp belum beli hehe.

Sy 3/11 dah lengkap beli sis sikit2 je lg nak tambah apa yg perlu hihi #eksitedanak first

dh blh je belii start skrg...beli sikit2...nt msuk 30week...x lrt nk jln sgt..

Waaahhh ada geng lh kita🤭 sama bulan beza beberapa hari sahaja sis

1y trước

ye ke..wahh ada gengg lah..

Dh boleh start bli barang sikit2...

Sy beli waktu 6m nak masuk 7m

1y trước

awal2 ni survey dulu mana yg berbaloi beli. dekat mana murah apa semua.