bengkak bahagian belakang

Nak tanya. Belakang bahagian kiri sy bengkak sedangkan bahagian kanan okay. Saya tidak pasti bengkak urat atau lain-lain. Lepastu dgn sakit pinggang dan belakang. Normal ke bengkak tu? Perlu tak ke klinik ? Sy 16 weeks++ pregnant. Mohon bantuan

2 Các câu trả lời

Salam sis, ada jwpn ke kenapa bengkak bahagian belakang? Suami baru perasan blkg bdn saya bengkak, saya 34w dah.

sya pun x pasti sis.. cuba bawa gi hsptal.. takut nti ada effect lain ..