Bawang Putih

Nak tanya, bawang putih angin ka? Sbb pg td sy teringin nasi goreng bau bawang putih, sy masak tumis bwg putih la makan, ptg sy muntah (prkara biasa) tp perut sy kembung, takselesa sgt.... Kaleh kot sini takkena kot situ takkena.... Berasa juga sakit manja manja kt ari ari, pinggang pun ada berasa sakit juga sikit. Sy bru 15w

1 Trả lời

Dalam aplikasi theAsianparent ini sekarang ada fungsi "Food & Nutrition" di mana sis boleh semak makanan apa yg boleh/tak boleh dimakan ketika hamil. Selepas semakan, boleh saja makan garlic. Mungkin perut sis memang masuk angin sebelum itu? Sakit ari-ari ketika hamil adalah normal :)

5y trước

Terimakasih ya sis... Ouh ada ka? Tq tq tak semak habis app ni