Barang apa yg membantu mummy semua? Help my financial pls 😂

Nak tanya barang apa yg dalam list "KURANG PENTING TAPI SANGAT MMBANTU IBU2" contoh: bantal myusu, rak botol baby,sterilizer, baby carrier, pemanas susu &mkanan. Sy bila tgk org beli mcm nak beli,tp bila fikir2 tak penting sgt benda ni. Kene tgk poket jgk kan. Please anyone? #advicepls #firstmom

2 Các câu trả lời

Bagi saya bottle warmer, sterilizer tu mcm tak penting. Kalau sis tight budget boleh ketepikan dulu dua ni. Ada rezeki kemudian hari boleh beli. Alternatif lain blh pakai air panas utk sterilize and rendam air panas utk panaskan botol susu. Dua benda tu bukan keperluan tapi its nice to have. Menyenangkan ibu 😊

food processor pun boleh hold dulu