Najis baby

Nak tanya. Baby sy baru 2 hari dilahirkan. Sy breastfeed baby cuma susu tak keluar lg baru yg cecair tu je. Tiba tiba harini keluar najis warna mcmni. Mcm warna foundation tu. Sebelum keluar ni dia ada kentut sikit. Ada sesiapa tahu tak ni normal ke?

Najis baby
6 Các câu trả lời

sama cm ank saya dlu ..Sama cm anak puan jgk..tp normal je .lama² air susu akan keluar ..dan berak n kencing akan ok .tp kalau puan rasa xnormal .baik refer kt misi yg melawat umah puan tu..pape pun semoga anak puan dan puan sihat sentiasa

baby x cukup susu tu, klu masih kat hosp boleh minta nurse topup susu fm... klu dah balik rumah bg susu fm dan breastfeed... boleh campur dan bagus juga untuk elak baby hydrasi dan kena kuning...

x silap ni tanda baby dehydrated.. anak sy. dulu mcm ni.. sy topup dgn susu fm Dr suruh. takpa la, janji anak sihat

cube bgtau misi y melawat umah..ank awk kencing bnyk x..tkut hedrasi nnt x ckup ssu

pump susu bagi baby, takut baby dehydrate

baby xckup susu