Makanan baby

Hi nak tanya baby dah 9bulan. Kalau nak bagi cream cheese campur ngn sweet potato atau apa pun, cream cheese tu kena masak dulu ke? Ke boleh je bagi macam tu tanpa masak? #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

mcm selalu sy akan masak sekali dgn cream cheese. contoh sy buat creamy banana. sy akan masak susu full cream sekali dgn cream cheese. ataupon sy buat cheesekut. sy akan masak susu full cream sekali dgn cream cheese contoh cheesekut sy buat setakat ni tak pernah bg mcm tu sahaja 😊