ALAHAN SAKIT KEPALA 😭

Nak tanya ade tak sesiapa macam saya , masuk trimester kedua ni kerap sakit kepala 😭 alhamdulillah , mabuk pening muntak takde pulak just kepala je sakit ada kala boleh demam 😭

7 Các câu trả lời

saya pula kerap kencing sakit kepala kadang jak , tp kena cukup kan air dalam badan supaya tak pening makan ikut waktu sbb nutrisi kurang pada baby ,mom akan rasa pening

Sama sis. Saya akan start sakit kepala lepas lunch hour. Kadang2 petang sampai la malam. Lepas isyak saya terus masuk tidur sebab dah tak larat nak tahan sakit kepala

Sama 🥹 tidur banyak senak pula dada, bangun buat kerja kepala pulak pening sampai urat kat kepala timbul , mabuk muntak hilang dah

5d trước

Saya banyak sapu minyak angin kt hidung dengan kepala bahagian tepi dahi tu , kalau heartburn sapu kt dada tapi gap kan dengan area perut la

Normal sakit kepala tpi monitor bp tau, masa pregnant mcm2 boleh berlaku. Takut bp tinggi dalam keadaan kita tak sedar

sme sis..makin kerap sakit nye lpas tu selesema dah dkt 2 mggu tak baik2 lagi

sama sis...

7d trước

awak sapu myk ke g urut kepala or ade makan pape ubt utk hilangkan sakit kepaa

ada sis

2d trước

saya kadang letak minyak angin je kt kepala. atau pon koyok.