Normal ke bayi kuat bergerak malam hari sekitar pukul 3 ,4,5 pagi ?

Nak tanya adakah yg berpengalaman macam saya ..sbb ni anak pertama ..

2 Các câu trả lời

Normal kot. Sebab saya pun tengah jaga ni sebab baby aktif dk gerak2 tak boleh nak tido 😅 Baby saya sejenis tido siang. Nanti pukul 4-7ptg dia aktif. Petang2 main bola agak nya dia. Hahahaha pastu nanti diam kejap. Kang pukul 3-5pg dia mula aktif balik.

2y trước

sama la ni ..kerap sangat dh terjaga ,asal pukul 3 pagi je terkejut dia menendang2 aktif😄 ..Pastu suruh mama terjaga sampai pukul 5 ..Pastu baru dia Lena balik ..takut x normal kalau baby aktif sangat jam tu ..tu la Tanya ..terima kasih tau🥰

Normal, baby dlm perut aktif ikut suka dia je. Masa sy mengandung pun pukul 3-5 pagi tu la kemuncak dia berpesta 😂

2y trước

yaka. . hehe ..syukur la kan .. Alhamdulillah kalau xda pa2🥰