Mimpi Bayi Bergerak Dalam Perut

Hai ibu2.. nak tnya betul ka siaran d gambar ini?? Sebab 2/3 hri ni mimpi benda macam ni bayi bergerak dlm perut , adakah suatu petanda baik atau buruk?? Atw pn hnya mimpi atau pembawaan?? #secondBaby#3month🥰

Mimpi Bayi Bergerak Dalam Perut
2 Các câu trả lời

Mimpi ni hanya mainan tidur je. Tak perlu percaya ada petanda baik atau buruk sbb semua tu hanya Allah yg tahu. Kalau rasa baik, tak salah doa supaya jadi kenyataan. Kalau buruk, doa je minta perlindungan dari apa apa. Cuma jangan terlalu percaya okie

tak tahu nak kata sis