Perut rasa xselesa

Hi nak tanya adakah normal rasa perut macam xselesa i mean dia xsakit tp xselesa kalau tidur melaya tidur kanan ke kiri pun susa rasa nak muntah je smpi ke tekak rasa xselesa loya pening dah nak sebulan mcm ni. Adakah ini proses pembesaran perut skrg sy da 2 bulan #ingintahu #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

NORMAL di sebabkan perubahan hormon 😂 Saya ada rasa yg sama masa 1st trimester dulu. Tummy rasa bloating even dah makan. Feeling rasa mcm perut masok angin tu 😂

3y trước

So far utk badan saya, simpton2 tu semakin hari semakin hilang. Cuma terasa sekali-sekala & tak sekerap mcm 1st trimester dulu 😬