Set berpantang

Hi, nak tanya ada yg da beli set berpantang ke? Set berpantang apa yg bagus yg kita perlua ada dan mampu milik ye? Terima kasihhh.

2 Các câu trả lời

Saya tak beli set berpantang sbb sy tahu tak semua benda dlm set sy akan guna. Saya just beli gel mandian herba yg biasa sy guna sblm hamil lg, lotion mustajab hijau (dah bersalin lebih setahun, masih x habis guna) 😅 tu je. Stokin pakai stokin yg ada dan stokin suami. Bengkung, adik bg pinjam tp sy tak selesa pakai. Pakai beberapa minit je lepas berurut. Saya amalkan: Pastikan suasana nyaman Pakai pakaian sesuai dgn cuaca Jaga pemakanan sihat dan baik Tiada jamu Minum air kosong secukupnya Slow walk setakat mampu Senaman kegel Susukan anak dgn susu ibu Senyum dan happy Mandi Dlm seminggu, dapatkan Vitamin D drpd cahaya matahari pagi (so, saya suka keluar rumah, ke klinik, jln2 dgn anak dlm 10 minit pun ok)

1y trước

Gel mandian herba tu brand apa

sy baru survey mlm td, ingt nak try sariayu basic punya ada param,pilis, tepel,minyak telon.. nt boleh tambah daun akar kayu untuk mandian, rendaman miss v x guna pencuci, sy pilih garam bukit.. jamu tgah survey lg,