Bag Hospital

Hi. Nak tanya ada yang dah packing bag hospital? Boleh share tak bawa apa je? Anak first dulu bersalin tak pkp. Kali ni bersalin pkp pulak.

1 Trả lời

𝘶𝘵𝘬 𝘪𝘣𝘶 𝙗𝙖𝙟𝙪&𝙠𝙖𝙞𝙣 𝙗𝙖𝙩𝙞𝙠 𝙨𝙥𝙖𝙨𝙖𝙣𝙜(𝙪𝙩𝙠 𝙗𝙖𝙡𝙞𝙠 𝙟𝙚) 𝙥𝙖𝙣𝙩𝙞𝙚𝙨 𝙗𝙧𝙖 𝙢𝙣𝙮𝙪𝙨𝙪 𝙨𝙩𝙤𝙠𝙞𝙣 𝙩𝙤𝙬𝙚𝙡 𝙥𝙖𝙙 𝙗𝙖𝙬𝙖𝙠 𝙡𝙚𝙗𝙞𝙝 𝙢𝙞𝙣𝙮𝙖𝙠 𝙥𝙖𝙣𝙖𝙨/𝙥𝙖𝙧𝙖𝙢&𝙥𝙞𝙡𝙞𝙨 𝙗𝙖𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙢𝙖𝙣𝙙𝙞𝙖𝙣 𝙥𝙤𝙬𝙚𝙧𝙗𝙖𝙣𝙠 𝙢𝙪𝙜/𝙨𝙪𝙙𝙪/𝙜𝙖𝙧𝙥𝙪 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙢𝙤𝙨 𝙖𝙞𝙧 𝟮 𝙞𝙣 𝟭/𝙖𝙞𝙧 𝙠𝙤𝙩𝙖𝙠 𝙗𝙞𝙨𝙠𝙪𝙩𝟮 𝙢𝙖𝙨𝙠 𝙝𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙣𝙞𝙩𝙞𝙯𝙚𝙧 𝘶𝘵𝘬 𝘣𝘢𝘣𝘺 𝙥𝙖𝙢𝙥𝙚𝙧𝙨(𝙗𝙖𝙬𝙖𝙠 𝟭 𝙥𝙖𝙠𝙚𝙩 𝙠𝙚𝙘𝙞𝙡) 𝙩𝙞𝙨𝙪 𝙗𝙖𝙨𝙖𝙝 𝙗𝙖𝙟𝙪 𝙗𝙗𝙮 𝟮/𝟯 𝙥𝙨𝙖𝙣𝙜 𝙢𝙞𝙩𝙩𝙚𝙣&𝙗𝙤𝙤𝙩𝙞𝙚𝙨 𝙩𝙤𝙥𝙞 𝙗𝙚𝙙𝙪𝙣𝙜 𝙩𝙤𝙬𝙚𝙡 𝙠𝙚𝙘𝙞𝙡 𝙗𝙧𝙜 𝙢𝙖𝙣𝙙𝙞𝙖𝙣 𝙗𝙗𝙮(𝙨𝙚𝙩 𝙩𝙧𝙖𝙫𝙚𝙡) 𝙢𝙞𝙣𝙮𝙖𝙠 𝙩𝙚𝙡𝙤𝙣(𝙨𝙩𝙖𝙣𝙙𝙗𝙮)

3y trước

Thankyouu sangat membantu 😊 jadi blur walaupun anak masuk 2 dah hihi