laluan bukaan makin kecik

nak tanya, ada tak yang pernah alami macam saya? kena admit masa 37w5d sebab gdm on insulin.. day 1 bukaan 0cm day 2 bukaan 1cm, terus kena induce belon day 3 bukaan 4cm lepas cabut belon sebab belon tak jatuh² day 4 bukaan 5 cm awal pagi 6am, 12pm bukaan jadi 4cm day 5 awal pagi 6am bukaan jadi 3cm pula.. tak tau nak rasa apa lepas doktor cakap bukaan macam kecik.. orang lain semua bukaan makin besar.. sedih pun ada, risau pun ada.. sampai jadi stress fikir kenapa dugaan macam ni 😢 ada yang pernah macam ni? tau tak kenapa? any advice? #firstmom #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Mcmana mcmtu pula ya. Yg check org bbeza2 kan

11mo trước

Hospital Shah Alam.. nasib laa saya ada rezeki dapat wad kelas 2.. selesa laa sikit nak stay lama² sambil tunggu turn nak bersalin ni 😂

Ble try buat exercise bercangkung sis.