BABY FOOD PROCESSOR

Nak tanya ada tak mommies yang tak guna pun food processor? macam mana mommies buat incase maknan lebih kat freezer tu nak reheat? dan pada mommies yg guna food processor rasa berbaloi tak beli benda ni? Lama dah terfikir2 nak beli ke tak baby dah nak start makan nak beli mahal juga tu & takut tak pakai lama pun tapi terfikir pula rasa macam memudahkan incase nak reheat Then terfikir lagi nak beli blender biasa je untuk blend makanan baby tapi terfikir alang2 pula Adakah pengunaan ni LONGTERM? atau pakai sementara time baby baru nak belajar makan? ahhh senang kata berbaloi tak? hahaha pening dibuatnya ku perlukan bantuan mommiess semuaa😭😵‍💫

BABY FOOD PROCESSOR
1 Trả lời

Hi, mom👋 Pendapat saya kan, semuanya bergantung pada lifestyle dan cooking style awak. Macam saya working mom. Anak nak masuk 2 tahun dah. Masih lagi gunakan food processor 😁 Awak je yang tahu apa yang awak perlukan. Dulu saya pun baca jugak pengalaman mommies yang lain. Majorities kata pakai sekejap je. Surprisingly masih lagi pakai 😁 So you know what's best for you.