Baby food processor paling best! 👍

Hi mommies! If anak u all Baru nk start makan solid food, Saja nk share yg this is the best food processor yg I pernah beli. Selain boleh steam & blend, nak panaskan makanan pun boleh. Masak nasi boleh nak kukus cake pun boleh. Sgt berbaloi and memudahkan kerja kita nak msk makanan baby👍 Boleh refer link ni kalau sesiapa nk beli. https://goeco.mobi/WqabU4vW Saja share harap dpt membantu new mommies smuaa. Happy cooking!✌️

Baby food processor paling best! 👍
1 Trả lời

ade yg tekan ke link kalau promot sini sis, kalau ade sy nk try promot juga hehehe

7mo trước

ada sis. boleh je promote Kat sini hehe