Nak bersalin di HRPB

Nak tanya, ada tak kt sini yg stay Manjung tapi bersalin di HRPB? Mcm mana ye klo kita nak bersalin hospital yg kita nak tu tapi jauh sikit dari rumah? 😅 boleh ke?

1 Trả lời

klu hsptl luar kwsn alamat rsenya xblh melainkan ada surat rujukan dktr kesana (eg jumpa dktr pakar ats sbb kesihatan, follow up), awk punya kg dkt sana (tukar tmpt checkup - kena inform kk, kk akn minta info dan arrange), atau mmg dh nk terberanak (emergency situation). bsalin mana2 hospital pun sama saja..prosedur yg sama, sakit yg sama. bg sy elok dkt dgn rumah, suami cpt smpai in case klu ada emergency.