ubat batuk pregnant

Hi nak tanya. Ada tak ibu pregnant yg batuk makan ubat ni ? ni doc bagi . Cuma nak tanya jee. tak bahaya ke meyebab kan ngantuk ?#newmom #bantujawab #firstmom

ubat batuk pregnant
14 Các câu trả lời

Pernah dapat tapi bukan yang ni. Doktor tau kan awak pregnant? Sebab doktor akan bagi ubat yang sesuai untuk preggy

2mo trước

8 bulan dah sis. Masa amik ubat ni lepas jumpa doc. Lepas dapat baru baca menyebab kan ngantuk. Tu mcm pelik.Sebab kita takut bby kurang aktif