ubat batuk pregnant

Hi nak tanya. Ada tak ibu pregnant yg batuk makan ubat ni ? ni doc bagi . Cuma nak tanya jee. tak bahaya ke meyebab kan ngantuk ?#newmom #bantujawab #firstmom

ubat batuk pregnant
14 Các câu trả lời

saya kerja farmasi. ya ubat ni mengantuk tapi safe untuk pregnancy. jangan risau ya

5mo trước

normally herba okay je. tapi mostly ubat batuk yang based herba ni dorang ada tulis kat kotak, takde study untuk ibu mengandung

Minum madu dgn myk habatussauda sis. Sy pregnant minum tu ok batuk saya

boleh..tp sis kurgkn dos..klu blh amik waktu mlm je senang

5mo trước

kurangkan dos...hmmm kalau ikut dos makan cukup masa kalau sy makan tak sampai 3hari dah baik.. tp kalau tak ikut prescribed tu mau seminggu lebih

.