Hospital ampang

Hai, ada sesiapa pernah bersalin dekat hospital ampang? Boleh share pengalaman? 🥰 Dan kita kena bawa apaa ye ke hospital?

2 Các câu trả lời

bila due tu sis? saya pun bersalin dekat hospital ampang nanti. 🥰 kalau kita, memang kena pakai baju pink hospital je. bawak baju time balik je . kalau baby tu, kena bawak baju dia kat labour room and balik rumah . selalu nya orang cakap pampers kena bawak lebih… pastu makanan kering & air kotak jangan lupa bawak. kalau kita kena tahan sehari dua sebelum beranak, better ada makanan kering yg kita bawak dari rumah.

1y trước

saya 10/4 😆 baby dah ada kat bawah ke ? saya 36weeks nanti baru pergi scan dekat KK.. tak sureee. tapi saya dengar dengar, kalau pad bertali selalu nya hospital sediakan.. macam saya, nanti saya bawak je pad brand Madamme & kotex yang overnight tu (dalam plastic tu ada 2 je isi nya) . dia macam pampers

Sayaa…kali pertama smooth je takde misi langsung..doctor je soranghandle. Sy siap tido kat labour room sejam lps bersalin. Baby kedua ha kau ramai gila misi..sbb bilik bersalin penuh ms tu..nicu pun selesa kalau baby warded mak boleh stay sekali.

1y trước

2014 n 2018. Sy xingat tp doc yg 1st tu doktor india perempuan. Lembut je ckp. Yg 2nd tu bdk muda n jahit pn kasar dia xpeduli pn kita sakit hahahaha