kandungan 7week alahan hilang selepas makan ubat tahan muntah dengan kuat rahim

hi.. nak tanya ada tak dekat sini macam saya. saya pegi klinik swasta , scan semua alhamdulillah baby okay tapi masa tu alahan agak teruk jugak sebab kurang makan. doc bagi ubat tahan muntah dan dia suruh makan. lepas tu saya mintak ubat kuat rahim sebab saya penah gugur bulan 11 tahun lepas , bulan 12 saya pregnant balik. lepas makan ubat dua tu , alhamdulillah dah boleh makan. tapi risau sebab alahan dah takde tiba2. masa hari pertama makan tu ada keluar peputihan warna susu . ada ibu2 dekat sini boleh bagi penjelasan.. RISAU. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Maybe kesan ubat tahan muntah jadi sis hilang alahan. Sy pun tak pasti. Sis boleh refer doc terus

klw dkt saya tk jd makan ubat tahan muntah berbiji2 pn masih alahan jgk😵‍💫