anak 3 bulan batuk berkahak

Hi.. nak tanya ada petua x nak hilangkan anak batuk berkahak.sekarang ni anak xde selsema lagi.. anak baru 3 bulan

2 Các câu trả lời

Anak sy pun 3bulan++ msa anak sy start nk batuk sy beli Vick's baby balsam.. Alhamdulillah, batuk dia x lama pun.. Tiap hri sy letak kat dada & blkg bdn dia, klau mlm msa dia tido sy letak sikit kat bhagian hdung

Sis try urutkan bahagian leher.. saya selalu buat gn anak² saya untuk melembutkan kahak..

5y trước

X pasti la pulak.. sebab kalau anak saya mmg saya tau la da cair tpi dia telan plk 🤣