Susu badan keluar awal

Hi. Nak tanya ada ke sesiapa experience susu dah mula keluar waktu hamil lagi? Baru 20weeks tapi macam dah ada susu keluar. Bahaya ke tak ya?

11 Các câu trả lời

Normal sis . Kena kerap bersihkan nipple setiap kali mandi kalau susu dah keluar awal . Supaya nt time lps bsalin bby first nk mnyusu senang dn tsekat2 . Susu keluar awal tu bagus , laluan susu dah ada . Nt lps bslin senang da tkyah risau . Apepun nk susu bnyk keep positivekan diri yaa .

Sy, every pregnancy susu keluar awal tapi tak banyak pun. Bila picit nak bersihkan, ada la. Just think positive, mungkin byk rezeki susu lepas bersalin nnt. 😊

5y trước

Alhamdulillah hopefully banyak rezeki susu nanti. Thank you share experience! 💕 baru lah lega normal rupanya 😊

Nurse ade ckp. Susu wane kuning yg first kuar tulh bgus bila baby mnum.. Sbb susu yg kuning tu sikit shja. N Sgt bgus lau bby dpt time lpas bslim

Sy ssu xkluar, tp rse mcm berat je, rse mcm lps bsalin mcm nk bgkak gtu...

biasala tu, tp xsemua ada susu awal.. jgn perah

Sypn 20weeks susu dah mula kluar klw d picit

sy 13 week kuar dah😅

Sy pernah.mcm cheese...

Doc ckp normal

Normal je