Hardworking Mom ?

Hi nak tanya, ada ke mommies yg kerja dia memang guna tenaga? Saya ada buat kerja part time cleaning sebab bosan dah dekat rumah plus amik order design pon bukan satu masalah bagi saya ? Im 6 week. ada yg nasihat duduk rumah tapi, saya jadi risau bila tak kerja(do something guna tenaga) sebab bosan duduk rumah. Kedua xboleh duduk diam ? Tapi few days before, i keja and tiba mcm sakit kat pangkal. Sis ni ada kata maybe sebab letih sangat? ada nasihat ape2 ke? Sorry tanya, sebab tak tahu nak tanya siapa. Mak pon dah tade huhuhu

1 Trả lời

Cleaning tu kerja2 nya berat x awk? Just hati2 la. Sbb kandungan masih awal kan. Jgn kasar2 sgt. 😉

5y trước

Bahaya tu jatuh. Hati2 la lpsni. Jaga diri ya 😉