salam mummy2 semua

Nak tanya ada ke anak2 mummy2 semua umur baby 3 bulan kurang menyusu dan suka tidur n main??Normal ke?? atau ada masalah .. baby sy lepas cucuk 3 bulan dy muntah2 n kurang minum susu.. kekdang 1oz kekdang 3oz tu pun tak habis minum..

4 Các câu trả lời

lebih baik refer doctor ya. sbb susu masih pg keperluan utama baby awak semua termasok tt. kalau baby tak dpt susu yg cukup mcm mana berat badan baby nak naik. kalau tanya sy. selalu baby lepas cucuk mmg akan kurang minum susu tu pon dlm sehari je. keesokan nya kalau baby dh okay dia akan minum susu seperti biasa.

Sama macam anak saya. Saya pon risau… die kuat bebel , kuat tido. Nyusu kurang. 🥲🥲

2y trước

yekew??? ank sy klau mnum susu pun dia buat main je..pning mikir nye😢

Ar sma mcm anak sya.tak kerap menyusu.

better tny doktor

2y trước

dah bawah jumpa doktor da .. doktor ckp takde papew masalah pun… doktor da check up smua takde msalah pun