Milkbooster

Nak tanya, ada ibu² yg consume milkbooster x? Kalau ada, jenama apa & apa feedback ibu²?

1 Trả lời

Makan cookies lacto momma . Atau air rebusan longan kering , kurma cina dan biji goji . Kalau makan sikit pun susu akan sikit . Macam saya kalau balik rumah mertua saya makan berat 3 kali . Satu kali makan tu portion besar , nasi oenuh pinggan . Susu melimpah je . Bila balik rumah sendiri makan dua kali , susu drop