Masalah telur / buah zakar bayi

Hi, nak tanya, ada ibu2 di sini pernah mengalami masalah buah zakar / telur bayi lelaki 7bulan kecut & tidak kelihatan. Adakah ini akan normal selepas setahun atau saya perlu segera berjumpa Dr? Terima kasih

4 Các câu trả lời

keadaan ank puan mcm mana ya? ank sy bru jd mcm ni dan ank sy nangis2. pastu jumpa pakar dia kata tk ada apa2

Hi boleh tahu apa tindakan puan ? Ada jumpa doc tak? Sbb anak sy pun jadi macamni. Apa perlu buat?

hi, bole saya tahu sekarang anak puan okey tak ? anak saya umur 2tahun jadi macam tu ..

better puan jumpe dgn doc pakar n chck .mg dpmudahkan segalanya .aamiin