14 minggu 2 hari

Nak tanya 14 minggu 2 hari berapa bulan ea????

26 Các câu trả lời

boleh tngk sini

2y trước

sy rtu 3 bulan semggu cmtu...scan sbb sakit bhgian bawah....tgok2 bby da trgodek kaki n tgn😍😍 so cuteee..maknanya roh da masuk kan??

yeayyyy sama la kita... cuma hr nie first day 14 minggu... 🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹

14 minggu 2hari sis nmpk baby bump dah ke sis?

2y trước

saye dah nampak. tapi sikit jela tak ketara

🥰

askm saya nak tanya..normal ke 14 weeks rse sakit dekat bahgian ari ari tu..rse mcm ngilu je..rasa macam nak sengugut pun ada

15minggu brpe bulan ye

3y trước

4 bulan

nak tanya 14week 3day sudah ada rasa tendang² kah ? sbab sya ada rasa mcm tendang² . nak cakap angin dlm perut bukan juga

2y trước

bergerak sdah dia ..cuma masih lmah tu dia pnya kicking 🤭🤭

mcm mana ya..mahu kasih naik hb..

2y trước

saya makan buah naga. hb ctk. try la sis.

3bulan lebih..lg 2week ckup 4 bulan

ini bun