urutan ketika hamil

nak tahu jugak, ad yg pernah berurut tak sepanjang tempoh kehamilan. Jika ya, kenapa anda berurut? jika anda tidak pernah berurut sepanjang tempoh kehamilan, apakah sebab anda hanya percaya perkhidmatan dan perubatan pakar kedoktoran. komen di bawah.

15 Các câu trả lời

Oooo saya mmg mengurut. Masuk end trimesters kedua tu saya mgurut sebulan skali then masa nk hujung hujung mcm 2 minggu skali je. Sbb mgandung kan habis sakit urat urat badan tu. Lepas urut rasa fresh badan. X tahu la betul ke x. Org ckp mgurut masa dh hujung tu kite lembut kan urat urat tegang nanti nk bersalin mudah. But so far dua kali mgandung mmg saya mgurut and dua dua saya dipermudahkan bersalin. Bukaan pon sekejap je. Baby 1st induce masuk ubat kol 6 pagi kol 8.30 deliver. Baby kedua normal sakit jam 3 pagi bersalin pon jam 8.30pagi. Dua dua sakit x lama