Selamat tinggal anak mama....

Just nak share... waktu ni saya happy sangat, Allah je yang tahu perasaan waktu tu tiba² cb stated pregnant. But then beberapa hari lepastu saja nak check lagi sebab excited sangat tapi result negative. Doc cakap chemical pregnancy. Saya baru tahu chemical pregnancy tu maknanya dah ada isi dah cuma belum ada nyawa lagi. Mummy² doakan saya, Nadhzatul Aini diberi kesempatan untuk dapat zuriat ye 🥲

Selamat tinggal anak mama....
9 Các câu trả lời

i feel you sis. insyallah ada rezeki sis di masa akan datang..

9mo trước

Ameen ameen!!!! Thank you for the du'a dear ✨️