upt samar samar

dah dua kali dah chemical pregnancy..kalau macamni rasa2 chemical pregnancy lagi x 🥲🥲

upt samar samar
5 Các câu trả lời

In Sha Allah hamil..bila upt detect even samar maksudnya bacaan beta hsg dah ada..better g klinik utk scan confirm pregnancy..lagi bagus..buat tvs scan..

Saya pun pernah chemical pregnancy jg bulan 9 2023🥲🥲,upt pun mcm tu jugak... Tp smg kali x ye sis...

macam mana sis..dah pergi klinik confirmkan pregnancy

apa pekembangan sis?

2mo trước

upt pon makin terang alhamdulillah