NT scan ( 12-13weeks)

Hello nak share utk new mommies jangan lupa buat NT scan 12-13weeks untuk tengok abnormality baby and ketebalan leher baby. Alhamdulillah check tadi semua normal pasni lega sangat dah tak risau 🫶🏼

3 Các câu trả lời

saya aritu nak buat scan biasa je.. sekali sono tu buat sekali nt scan.. kena cas rm28 je.. masa tu promosi 28 utk scan biasa.. tak sangka harga betul scan nt mahal..kira dpt free jela 😂

2y trước

Alhamdulillah rezeki awak 😂 kat kl ni ape je yang murah wakk semua mahal2

kalau skip NT Scan then nnt buat detail scan terus boleh x? i mean kira detail scan tu dia x termasuk NT scan ke ya? Nak jimat slgi boleh. NT scan nya smpai seratus lebih. mahal. 😅

8mo trước

boleh. ada peo n cons setiap jenis scan

sis boleh share apa tu nt scan? berapa kos n biasa dilakukan time week keberapa

8mo trước

puncak alam