NT Scan 12w

Alhamdulillah tadi buat NT scan semua normal. Dr bagus sangat explain semua siap kira panjang kaki tangan, ukur lilit kepala and perut. Air ketuban, uri semua ok. Paling excited tengok si kecik tu terpusing2 aktif sangat siap lambai2. Gerammmm hahah. Kalau ada duit lebih boleh la buat range 11-13w6d. NT scan ni utk detect if ada any genetic abnormalities 😊

2 Các câu trả lời

Dah buat juga minggu lepas. Alhamdulillah semua ok 😍

hi berapa rm awak buat nt scan ya?

2y trước

Ya sonobee murah. Tp takde kat negeri saya hehe. Kalau ada of course pilih sonobee