somi sensetive

Nak share la..pening kepala melayan..awal2 hri tu somi dok mabuk alahan,,sakit pinggan la..demam,muntah bgai la..skrg Ni jadi sentisive..pantang salah cakp,dah sentap..Ni dok update psl kerja,,dia pulak terasa sampai block wassap..buang nombor,,dh bgtau bnda sebenar Bru nk unblock..penat Juga melayan kerenahnye Makin mnjadi2..Kita yg pragnent Ni rilek je..Ade sesiapa yg kena mcm sy..Cuba bagi kata semangat skit..eyyy gerammm je rse

1 Trả lời

Sy pn sama sis...hrini mngdu tk sdp bdn skit kpala..tk llu mkn...hahaha..bru thu kan tu lh wife rase spnjg prgnnt.😂