somi alahan..

Saya alahan teruk dri 5week ke 11/12 week,skrg dh 17 week jaramg2 sgt alahan,tapi berpindah dekat somi..Kita Bru mual dia dh muntah,skrg Ni dh 3 hri teruk muntah,angin cirit..Kita sedap je makan,,tpi kesian plak tgok dia terjelepuk je..memg Tak boleh buat apa La Kan..kesian lapa,bila mkan muntah..

8 Các câu trả lời

Rezki tu sis.. Xyah laa ksian.. Xsmue suami dpt rase alahan cmtu tau.. Bila suami sy alahan n sakit pinggang, kita akn take care ng dia, lyan n mnje kn dia.. then bila kita yg alahan, dia pun akn uat bnde yg sama sbb dia pun merase ape yg kita rase.. 😉❤️

5y trước

Kann.. Tp lelaki kalo dmam pun mgade mgalah kn kita yg pmpuan2 ni.. 😂

Bwa p klinik..kemungkinan dihydrate Takpe bg suami merasa alahan itu Lebih lh die memahami,menghargai Dan dihargai.insyaallah die akan berasa pegorbanan itu😊😊

5y trước

Lebihkan air..x boleh makan nasi bg bubur..asalkan ad makanan masuk

Sy xalah , suami yg alah .. kdang kesian tgk , demam berminggu2 , pening , pegi keja terhoyong hayang .. lpas 3bln , dia okay sndri ..

Hahaha..orang kata tu tanda suami sayang isteri..tapi knape jadi cmtu ye..teringin nk suami alah teruk cmtu..baru tau memahami sikit

5y trước

Sy pun Tak tahu..tpi somi kne Ni on off..klu x muntah ,sakit pingang la ..demam la..tpi Ni teruk plak ,3 hri direct dh..sib baik boleh mnum..mkn je x boleh

waduhh, kesian nya suami, hehe. bersabar jak lah dulu. semoga semua baik baik saja 😊💕

5y trước

Tu la..kesian...hri Ni pun boleh mnum air je..makn Tak boleh..Kita serba slah plak nk mkan..😂😅

Biasa lah..Biar dia rse cmna mngndung nie..

Cuba pergi klinik..

Harap cepat sembuh