Essential oils for mommies

Nak share essential oil yang sangat berguna untuk preggy mommy & even for baby. Alhamdulillah banyak sangat membantu sepanjang kehamilan saya. Syukur Alhamdulillah saya takde alami masalah susah tidur & morning sickness. Saya ikhtiar dengan essential oil Young Living, manfaat & khasiat setiap essential oil tu sangat la hebat, hasil daripada tumbuh tumbuhan yang Allah cipta 💛 Saya sangat recommend kepada semua mommies! #bantusharing #essentialoil #pregnancy

Essential oils for mommies
1 Trả lời

👍🏻👍🏻👍🏻bgus eo ni .esp mcm peppermint tu kalau kena sesak nafas or asthma spnjng preggy sapu dkt dada n hidu bau nya pn dh blh buat kita rs lega tuk bernafas...kmdian titk kn lavender oil dkt diffuser kita blh tido dgn tenang..bgus tuk ibu2 hamil ada eo ni