hi mummy

nak mintak tlng bolh ?? tlng senaraikan barang² yg perlu masa berpantang...nak siapkn awal2 nanti xda lh dok last minit bru nk fikir kn ? maklum lh anak pertama...

2 Các câu trả lời

1. Set selepas bersalin atau set semasa berpantang 2. Bengkung - sy prefer girdle & corset 3. Baju sejuk 4. Tungku moden 5. Selipar 6. Kain batik tp luka dah sembuh sy lg suka pki seluar. 7. Pad (extra besar dan panjang) 8. Stokin tebal 9. Minyak urut - kdg2 mak bidan jual. 10. Ubat kuning - biasa hospital bagi 11. Paracetamol - hospital bagi

Yang penting book tukang urut 😊