confuse

Nak mintak pendapat . Tapi taktahu dengan sape ? apa patut saya buat ? Saya dah preggy 32weeks . Anak tksah taraf .. pernah terlanjur dengan bf ? dia cakap nak tanggungjawab n hubungan dengan dia takpernah berjauhan . Saya tkbuat buku pink lagi . Preparation pasal baby ni pom takde lagi dr segi pakaian n everything . Family takde yang tau . Saya decide saya nak bagi orang jaga baby ni sebab saya rasa takmampu . Cuma nak tanya kalau bersalin kerajaan n mintak wakil (kawan) jadi penjamin nanti discharge takpe ke ? Jkm kacau tak ? Macam² fikir mana yang patut saya buat . ?

18 Các câu trả lời

Kalau boleh jangan tggu sampai bersalin.. tanya dahulu skrg .. supaya tak susah dikemudian hari. Tambah lagi stress nanti kalau lepas bersalin

Ya ampun... buatlah buku pink dgn sgera..jgn tnggu brsalin. Ksian kt bby,klau sis tknak jga,nnti bleh bg yg nkkan anak.. buat buku sgera sis

Buat buku pink dulu sis. Nurse xkan marah sebab x kawin , dia lagi marah kalau x buat buku pink.. sebab nak cek kesihatan baby..

Umur brape skrg.. Kalo atas 18 xde msalah pun psl pnjamin tu.. Yg bwh umur kne ade pnjamin fmly or waris

Dduk sorg kh? Sbb dh 32wk tu klau dok dgn fmily,msti fmily thu dh kn...

Saya nak wak..saya sanggup jaga anak tu..

sis kalau nk bg org anak tu bg kat sy ya.....sy memerlukan

Umur brpa sis?