Bag ziplock

Nak minta pendapat ni. Saya dh start nk prepare barang2 baby. So ingat nk beli beg ni untuk bju kat LR nanti. Biasa mommies2 semua beli size yang mana ya? Dan nak isi apa ja dlm ni nanti ? Baju , lampin , pampers lagi?

Bag ziplock
17 Các câu trả lời

Selain tu mitten, booties, selimut baby yg ada hoddy tu, maternary pad stok utk 2-3hari warded

4y trước

Ok

Got it from ikea, try cr kt shoppee or lazada since now is MCO, good luck n stay safe 🥰

4y trước

Dekat ikea, cuba cek ikea on9 since skrg tgh pkp or else cr kat lazada or shoppee cr zipper bag

Saya pack dlm ziplock bag mcm ni siap² senang utk lr..hari 1,2, n extra..just incase kann

4y trước

Nie size S sis

Waaaah dah mula prepare untuk baby! Tahniah dan semoga dipermudahkan urusan! 💖

Beli dkt mana tu ye bag plastik cm tu hehe

4y trước

Cer taip waterproof transparent clothes camtu. Tak pun taip ziplock plastic. Nama kedai dkt shopee tu stationary.my

Saya bawa zip lock yg kecil tu.

Ambil la saiz L .. .