Spotting

Nak minta pendapat mommy2 semua...kalau awal pregnant memang hari2 akan ada spotting ke? Hanya spotting je,,takda sakit perut pun dan hanya perasan ada bila waktu kita buang air kecil ... Normal ke? Risau...kalau pergi klinik,,doktor scan,,jawapan yg sama saya dpt,,kantung kosong..datang lagi 2 minggu..

13 Các câu trả lời

Pglaman sy skli saja spoting with bleeding..p klinik bby still ada. Dpt mc 5day utk rest

Sya spotting seminggu and keguguran sis...mmg tidak ada rsa sakit..

5y trước

Semoga ade rezeki kta lg sis..ssme kte doakn 1 sma lain...😇

kdg2 spoting ni sbb bby nk kukuhkn kddukn dia dlm rhim.so dia korek dinding rahim..tu y ad bleeding.ad stgh org normal..ad y nk kgguran..depend pd org jgk.