cerita dgn baby

Nak masuk 6 bulan dah suami sy tak pernah nak brckp dgn anknya dlm perut ni huhu.. Sedih plk sy rasa. Mmg mcm tu ke @ xpndai lg ek? Ank first, due sy inshaAllah 9/12 nanti. Sape ada pnglman bole share sket agr sy tak rasa stress

40 Các câu trả lời

heee..sama la nak masok 7 bln anak gerak2..1 ari tgh tdo suami pelok..skali kene kick..start dr situ..suami start suka pgg perut ngan brckp ngan ank..alhamdulillah mmg anak respond...setiap kale suami pggil ank gerak..syukur sgt2.. In Shaa Allah due bln 11 nie..Aamiin

5y trước

Aamiin... Moga dipermudahkan urusan sis jgk🤗💐💐

X ckp n x pandai bercakap dgn ank ms preggy x pe sis..nt dh keluar ank tahulh mcmne 😂..suami n sy x pernah ckp ngn baby ms preggy sbb x tahu topik ape nk bual n lg pn mcm x best plk mcm ckp sorg2..dh kuar tu ckp x henti2 😂

5y trước

Time tu penat plk brckp ya...hehe tp sronok dpt lalui fasa mengandung ni kan sis☺️

Hahhaha. Lelaki ni kena kita ajar sis. Fitrah mmg begitu. Walaupn x semua. Ajar atau ajak. Sbr sis. Sy pn mcm tu juga memula. Mmg sedih rse. Tp suami x rasa apa kita rasa. So drp bersedih sorg2.. Ajak suami tuuu kih3

5y trước

Itula.. haha bila tdo dpt pegang tgn suami je pun xpe sbb itu yg sampai😆

Sama..huaband sy ms sy pregnant pun xborak sgt..sbb die xpndai nk zahirkan rse excited tu tp ni baby da kluar bkn main..die la yg plg happy bile dpt cuti mmg trus balik rmh mak sy nk jmpe baby..sbb sy brpantang kt rmh mak

5y trước

Sy ada terpk cmni gk sbb mak mertua sy bgtau, suami sy sama perangai dgn arwah bapaknya. Skg x, tp bila Baby dah keluar, dia plg excited.. hrp² la😅

Biasa lelaki mmg macam tu xpandai nak tunjukkan kasih syg. Ibu kan lbh penyayang jd ibu ckp la dgn baby. Sesekali pegang tgn suami sentuh perut sambil ckp ngan baby.. Yg pntg sis happy n enjoy yr moments k

5y trước

Ya... Be positif & enjoy masa mengandung ni 🤗 tq sis💐

sy pulak x reti nak sembang ap dgn baby 😂.husband lar byak bersembang.klau dia usap² perut tu smbil cakp bertambah aktif dia dlm perut..hahaa.apa pun x sabar nak tunggu kelahiran baby. 🤗🤗

5y trước

Xpe baby dlm perut sis yg bawa so bole lg ckp² dgn baby😂 take care sis. Sama la xsabar nk tggu baby keluar tp dlm masa sama seram² gk😅

Amik tgn suami... letak atas perot awk sis.. bia die sllu rase bby bgerak2.. sy selalu buat mcm tu. dr ank 1st smp y ke5 ni.. mmg xpnh bckp gn perot.. tp bile ank keluar sygnye die kt ank len mcm..

5y trước

Ya sy akn buat 😊 tq sis 💐

Suami sye dok usap jugk perut saya,smpai baby tendang2,kami dok peluk pon baby tendg smpai suami berasa la tndangn baby tu,😂suami sya smpai dye agkt lar baju nk tgok perut saya 😂

5y trước

Bak kata boboiboy... Terbaikkkk👍🏼😂😂

samela suami sy pn xpernah ckp ngn bby. dh 28 weeks msih taktau nk ckp cmne. usap pn time suruh. die risau takut teetekan kuat. ag satu malu ngn sy nk ckp ngn ank lam peeut😅

Rilex je sis setengah ada laki memang tak tunjuk myb anak 1st. Nt bila baby dah kuar n besar sikit dorg jadi geng. Sis jangan jeles lak nanti bapak n anak berkepit. 😂😂

5y trước

Mcmni pun ada trpk gak..😂