VAGINA SAKIT

Nak masuk 38w, vagina sakit sangat. Seksanya rasa bila jalan, bangun dari katil, nak pusing kiri kanan masa baring. Normal tak ni? Ke tanda2 nak bersalin dah? #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Bby dh msuk laluan mmg cmtu.. Klau ada tanda2 bersalin mcm mngeras terlampau kerap dlm 1 hari tu/ kluar air ktuban/ kluar drh+lendir boleh g hosp dh..

Normal.. kalau ada keluar darah ke pecah ketuban bru pergi cepat ke Hospital tanda bersalin