badan loya kekurangan air

nak masuk 10 w ni nape ye .kalau minum air putih selalu muntah air putih ... ade yang same x ##ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #jangandibully

2 Các câu trả lời

sis bole try vitamin from shaklee .. sy mcm sis smpai 4 bln loya jee .. ubt hsptl sy x mkn . sbb muntahh2 . so sy try shaklee . sgt bgus untuk kndungn dn diri kita . http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

nrml sis..msih alahn lgi..lme2 alhn akn hilg nti

3y trước

emm tu la sis . dah minum obat dari doctor pon masih tetap muntah je ..