Miscarriage

Just nak kongsi.. hari sabtu baru ni keluar one spot fresh blood masa kencing, isnin scan di kk hearbeat baby dh takde, kantung bby dah tak cantik.. perut dah cramp.. baby dah 12weeks, tapi bila scan nampak 8weeks bby dh makin mengecil.. takde rezeki untuk anak pertama ni.. dah 2tahun kawin.. takpe saya redha.. Allah Maha Mengetahui kemampuan hambaNya.. doakan saya dan suami kuat ya ❤️

Miscarriage
6 Các câu trả lời

stay strong sis... sama macam saya.. ahad dua mnggu lepas bleeding fresh blood lepas tu scan heartbeat tak nampak .. baby 8 weeks.. hari khamis janin jatuh sendiri .. alhamdulillah complete miscarriage..now berpantang hari ke 6.. semoga ada rezeki pregnant semula lepas nie.. orang kata lepas gugur senang lekat ... semoga ada rezeki untuk sis dan saya ❤️❤️

yg sabar ya semoga awak cepat sembuh nnt Awah boleh try Blackmores untuk membaiki semua hormon kita.Sy susah hamil.hamil ank pertama tahun lepas umur satu bulan Sy keguguran lepas tu Sy mkan Supplement ni alhamdulillah tahun ni Sy hamil dah 12 minggu Doa kan Sy sehat2 ye awak pun boleh try

Moga Dipermudahkan Urusan 🤗 Insha'Allah ada pelangi selepas hujan . saya keguguran juga bulan 2 tahun ni. Allah sebaik perancang 🤗 lepas first period, ngandung semula. amalkan je makan folik asid . moga kandungan seterusnya kuat di dalam rahim 🤗

Salam takziah sis, sy pun bru misscariage 7 week mse bln 8 hri tu. Scan kantung kecik 5 weeks cmtu. Lepas sebulan sy lekat semula ank ke2. Sis redha ya nty allah akn bgy yg terbaik insyallah. Sy pn tunggu 2tahun lebih utk dptkn ank.

Takziah sis. Banyakkan rehat ya. Saya anak first pun miscarriage, tak ada rezeki. Tapi lepas tu senang pregnant dan baby sihat alhamdulillah. Saya doakan mudah rezeki lepas ni. Jaga diri dan emosi 🥰 semoga Allah merahmati kamu

Innalillahiwainailaihirrojiun, semoga Allah bg rezeki utk awak lps ni. Maaf tanya, klu awak boleh sharw sebelum ni awak ada scan tk utk cek baby? Mcm tumbesaran dan heartbeat dia? Sbb saya risau pulak klu lama x scan 🥲

2y trước

scan je sis dkt klinik swasta , saya pun overthink sbb nak tnggu appointment kk lambat so saya scan je dkt klinik 🥰🥰