pagi ni mcm tgh basuh2 kencing korek ckit kt dlm2 tu pastu ade darah macam mana eh,nk kne g hospital ke?sekarang bru masuk 28week.risau lak dah nak branak la k ke ?

nak g hospital x ?

3 Các câu trả lời

seeloknya klo ada tanda darah baik pergi hospital..ckp sbgai pnglmn sy kndgn first 9weeks mcmtula rupanya kegugurn🥲..xsmpai 2 bln mcmtu Allah gantikan yg baru kndgn skrg dh 22weeks.. Alhamdulillah

Kalau saya lah, saya gi klinik tanya pendapat. Risau kalau keluar darah ni.

5y trước

28w tu masih awal nk beranak pon. Risau jugak kalau dh keluar darah. Sis cek dkt klinik swasta yg ada scan. Tak pon gi je hosp terus.

kalau ada darah sentiasa elok ke hospital...