duedate nak dekat

nak dekat duedate ni apa persediaan yg kita wajib buat ? dan tips senang bersalin masa dilaboroom

1 Trả lời

hai mommy. lengkapkan barang keperluan yg belum complete dan boleh get ready beg dlm bonet kereta. untuk tips,majoriti ibu pertama kali bersalin mmg akan ada koyakkan atau gunting TAPI kalau pandai teran,pandai curi nafas dan dgr betul² arahan nurse/doc masa bersalin nnti confirm persalinan senang melainkan kalau ada komplikasi lain. ha tu lain cite dia. apa pun semoga dipermudah urusan mommy ye ❤