MENUNGGU HARI

Nak dekat bersalin ni memang normal ke? tiap kali nk buang air besar mesti cirit birit ? ..#bantusharing #jangandibully

2 Các câu trả lời

Macam saya sendiri, saya tak alami cirit birit sebelum bersalin. Tapi kawan sekerja saya alami cirit birit tu. Malam sebelum dia bersalin, dia cirit birit teruk. Esoknya dia bersalin. Mungkin cirit birit ni di alami sesetengah ibu mengandung sebelum bersalin, tapi tak semua. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

samalah . Tiap ii tgh malam mesti cirit birit. Skrng dah 38weeks , belum ad tanda ii lagi yg lain .