dinding rahim tebal

nak buat mcm mne ye utk bgi dinding rahim kite supaya x tebal...sy dh msuk wad utk besalin tapi dinding rahim tebal lgi....jdi pmbukaan msih 3cm....dn kepla bby msih diatas...ada sesiapa bleh bgi tips...😔

2 Các câu trả lời

jenis n bentuk rahim tu sejak azali mmg mcm tu xboleh ubah 🤗 rezeki dinding tebal.. if nipis nak jaga kandungan mmg susah sbb mudah fragile

bnyakkn mncangkung klau nk bgi kpala bby ke bawah. jalan itik tu, buat slow². sujud lama² pn in-sha allah mmbantu jgak.