bsp test

Hello,nak btnya ni. Klu bsp bagi ibu mengandung yg ada diabetes,terlalu rendahkah bacaan gula 3.8?

4 Các câu trả lời

Perlu lg ke repeat bsp klu kptsn gula before bed atau jm9mlm je 3.8?jm8 am,tengahari dan petang kepala 4.sbb doktor ckp hari tu last bsp sblm due sy..

5y trước

36mnggu 5hri

Tu hypo dah, bawah 4.5 rasanya..klu gdm mmg senang kena hypo.dlu anak 1st ada gdm, sbb nk control sgt kdg bacaan bsp bawah 4.

Rendah..bukan saja pada mommy yg pregy..tp yg xpregy pun itu dah kira rendah..boleh hypo...bacaan gula 5.6 normal

Sy aritu 3.7..so far ok..x hypo