Njis bayi selepas tukar susu fm

Najis baby sya jdi mcm ni lepas tukar susu fm..adakah normal..yg nmpk mcm berlendir tu darah ke?susu yg sblm ni sya tukar sbb mslh sembelit..tukar susu baru jd mcm ni pulak njis nya..bby sya sbln lebih..baru shri tukar susu trus jd mcm ni..😭😭..bantu sya kot2 ibu2 ada pengalaman njis bby mcm ni

Njis bayi selepas tukar susu fm
2 Các câu trả lời

Baby dah berapa bulan? Saya rasa ni sebab susu ni. And kalau berdarah tu boleh refer doc terus bahaya kesian baby. Macam saya baby dah dari 3minggu mmg mix bf dngn fm. So far baby saya xde pulak bertukar poo dia jadi tekstur or colour. Poo baby saya mmg maintain je sama mcm minum bf. Susu fm ni kena try & error. Saya bagi baby saya minum susu similac.

11mo trước

bby sya bru sbln lebih

Kalau dah berdarah ni, kena jmpa doktor, lepastu try tukar susu lg. Susu kena try n error, kalau tak sesuai, tukar lagi.